06/70/940-4782 info@szorolapozas.com
Ajánlatot kérek!

A Karácsony szeptemberben kezdődik

Ha olyan terméked van, amit karácsonykor értékesíteni szeretnél, akkor igen, Neked is szeptembertől kezdődik a kampányidőszakod. Ez persze nem azt jelenti, hogy szeptember 1.-től december 24.-ig megállás nélkül kell hirdetned, viszont már el kell kezdened tervezni.

Ha olyan terméked van, amit Karácsonykor értékesíteni szeretnél, akkor igen, Neked is szeptembertől kezdődik a kampányidőszakod, azaz ekkor kezdődik a szórólap terjesztés megtervezése. Ez persze nem azt jelenti, hogy szeptember 1.-től december 24.-ig megállás nélkül kell hirdetned, viszont már el kell kezdened tervezni.

Minden évben gyakori probléma, hogy sokan az utolsó napokban állnak neki a kiadványuk tervezésének. Sőt, az sem ritka, hogy ekkor még ötlet sincs, hogy hogyan is kellene kinéznie a grafikának. A multik nem véletlenül tervezik meg hónapokra előre a kommunikációjukat.

Tervezz előre!

Nem kell egy évre előre mindent percre pontosan megtervezni, de nem árthat, ha szeptember-október környékén már körvonalazódnak az elképzelések. Az igényfelmérés, tanácsadás és a kivitelezés mind-mind idő, amit már a kampányod előtt hónapokkal letudhatsz. Nyaralás után ez legyen az első lépések egyike, hogy ne kelljen kapkodnod az évvégén.

Mindenki leterhelt.

Hiszen mindenki egyszerre szeretne mindent. Emiatt kevés időnk lesz a feltérképezésre, kapkodni kell a gyártásnál/szállításnál. Ahogy a közismert mondás is tartja:

Jó munkához idő kell!

A gépek napokkal előre le vannak foglalva, így a megszokott 2-3 napos gyártást nem tudjuk majd tartani. A terjesztők általában 2-3x több kiadványt visznek decemberben, ezért itt is előre kell terveznünk, hogy mikor melyik kiadvány, hova kerülhet be.

Szórólap terjesztés hatékonyság- Fontos a rendszeresség!

Nem győzöm eléggé hangoztatni, hogy a sikeres szórólap terjesztés egyik alapfeltétele a rendszeresség. Gondolj csak bele, miért tudják az emberek a körömgombás TV reklámokat (? Mert éjjel-nappal ezt látják a TV-ben. És ez ugyan így működik a szórólapoknál is. Ha időben elkezded, és mondjuk havonta, vagy 2 hetente megjelensz, akkor biztosra veheted, hogy emlékezni fognak rád akkor is, amikor vásárolni szeretnének az adott termékféléből. S melyik terméket fogják leginkább kiválasztani? Amelyet ismernek, azaz a Te termékedet!

A rendszerességnek még egy nagy előnye van: mérni tudjuk, hogy hova kell és hova nem kell terjesztened. Így a karácsony előtti kampányaid már a célközönségednek fognak szólni.

Összefoglalva:

Gondolkodj és tervezz előre. Ha mindent az utolsó pillanatra hagysz, értékes vásárlókat veszíthetsz.

Ajánlatot kérek

Kérd ajánlatunkat!

Név

Cégnév

Telefonszám

E-mail cím

Darabszám

Terület

Üzenet

Hagyd üresen: