06/70/940-4782 info@szorolapozas.com
Ajánlatot kérek!

Mitől lesz sikeres a grafikád?

Minden megjelenésnél fontos, hogy jól átgondolt és szépen kivitelezett grafikával dolgozz, legyen szó szórólapról vagy online megjelenésről. Sok olyan Ügyfelünk volt már, akik arról panaszkodtak, hogy nem sikerült elérni a várt eredményt egy-egy szórólappal. Ilyenkor a legelső dolog amit megvizsgálunk az a grafika.

Sokan azt gondolják, hogy egy wordben, pár perc alatt szerkesztett szórólap megfelelő lehet, hiszen a lényeges információt tartalmazza. Sajnos ez manapság nem elegendő. Jelenleg nagyon nagy reklámzaj van, különösképpen Budapesten és a többi nagyobb városban, így valahogy ki kell tűnni a tömeg közül. Ezt pedig a legjobb módon egy látványos szórólap grafika segítségével lehet elérni.

 

Először is határozzuk meg a célközönségünket.

Más stílusra lesz szükségünk ha az időseket, vagy a fiatalokat szeretnénk megcélozni. Ezen felül még az sem mindegy, hogy a termékünk drágább és csak a felsőbb jövedelemkategória a közönségünk, vagy bárki más.

Egy image design.

 

Figyeljünk arra, hogy a grafikai elemeknek megfelelő legyen a felbontása. 

Az egyik legnagyobb probléma, hogy sok esetben még a logó sincs meg vektorosan, és a szórólapra helyezett grafikai elemek is túl kicsik. A szép megjelenés egyik alappillérje, hogy megfelelő méretű képeket használunk fel. Ami monitoron nem tűnik pixelesnek, az a nyomás után a méretbeli változás miatt még az lehet.

 


Letisztult szórólap grafika, azaz ne legyen zsúfolt.

A zsúfoltságot is az alapvető problémákhoz lehet sorolni.
Amennyiben sok információt kell tartalmaznia a szórólapnak, abban az esetben tervezzük több oldalasra, vagy hivatkozzunk egy weboldalra, ahol ezek megtalálhatóak.
A szórólapnak elsősorban az érdeklődést kell felkeltenie a termékünk vagy cégünk iránt. A részletekbe csak akkor menjünk bele, ha végképp nem lehet elkerülni.
A zsúfoltáság nem csak a szövegezésre, de a képekre is igaz. Ne feljtsük el a mondást: “A kevesebb, néha több”.

 

Válasszunk megfelelő színvilágot.

A színvilág megválasztására a legjobb megoldás az, ha a saját arculatunk színeit tesszük a szórólapra. Amellett, hogy nem kell a megfelelő színeket kiválogatnunk, még bizalmat is kiválthatunk a leendő Ügyfelekből, hiszen a weboldalon is ezt a színvilágot fogják látni.
Bármilyen szín összeállítás jó lehet, de mindig törekedjünk arra, hogy ezek a színek harmonizáljanak. A legegyszerűbb javaslatunk az, hogy ne legyen túl kontrasztos a grafika.

Na, mit gondolsz, mennyire fontos a grafika?

Árajánlatkérés

Kérd ajánlatunkat!

Név

Cégnév

Telefonszám

E-mail cím

Darabszám

Terület

Üzenet

Hagyd üresen: