06/70/940-4782 info@szorolapozas.com
Ajánlatot kérek!

Hogyan is dolgozunk

Sokan kérdezik, hogy egy kampány lebonyolítása nálunk pontosan hogyan is néz ki: hol tudunk terjeszteni, mennyi idő alatt készülünk el, mi a garancia stb.
Ezeket a kérdéseket fogom megválaszolni a “Hogyan is dolgozunk” blog sorozatban.

Sokan hívnak fel egy nap, hogy “csak mondjak valamit, mennyibe kerül 1 db szórólap”. Természetesen van olyan szórólapterjesztő cég, ahol ez ennyire egyszerűen megy, viszont nálunk érthető okokból ez sajnos nem. Mivel mi minden esetben személyre szabott ajánlatot adunk, ezért akár egy megközelítő árat is nehéz mondani.

Érthető módon egy 10.000 darabos péceli terjesztésnek más költségei lesznek mint egy 40.000 darabos budapestinek. Ezen kívül még rengeteg más dolgot is figyelembe kell vennem: hány megyét és megyéken belül milyen településeket érint a terjesztés, a szórólapok felvételéről és az ehhez tartozó logisztikáról nem is beszélve.

 

Árajánlatkérés

 

Munkaerőre volna szüksége és szeretne egy szórólapterjestési kampány segítségével megtalálni a leendő munkatársait?

Szórólapterjesztő cég lévén erre is gondoltunk és erre a problémára is van megoldásunk! Fogalmazza, hogy hány főre lenne szüksége és máris összeállítunk egy tervet, amely nagyon gyorsan eredményre vezethet.

Munkaerőt keresek

 

Kérd ajánlatunkat!

Név

Cégnév

Telefonszám

E-mail cím

Darabszám

Terület

Üzenet

Hagyd üresen: